Том Форд. Всичко за "Том Форд" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Тази колекция на Том Форд е особено интересна, защото е крачка назад от провокативността. Самият дизайнер призна, че е заложил на семплото, като отговор на вечното осъждане на обществото към всичко, към бурните реакции на всяко едно изказване и постоянното съобразяване. Вижте една различна и семпла, но все така стилна страна на Tom Ford есен/зима 2019-20, представена на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Tom Ford есен/зима 2019-20

Тази колекция на Том Форд е особено интересна, защото е крачка...

Вижте колекция есен/зима 2016-17 на Tom Ford. Колекцията бе представена на Седмицата на модата в Ню Йорк и е вдъхновена от блясъка на 70-те години. Миди поли, високи поло яки, кожени ботуши и пристегнати колани. Всичко това бе допълнено от рошави палта и леопардов принт, както и други животински мотиви. Tom Ford есен/зима 2016-17 - вдъхновен от 70-те.

Tom Ford есен/зима 2016-17 - вдъхновен от 70-те

Вижте колекция есен/зима 2016-17 на Tom Ford. Колекцията бе представена...

От дизайнер като Том Форд се очаква да има изискан вкус не само по отношение на дрехите, но и във всички други аспекти от живота. Доказателство за това е минималистичното ранчо на Том Форд, използвано като снимачна площадка за редица филми. Имението е огромно и е проектирано от известния архитект Тадао Андо. Ранчото разполага с голям басейн, плевня за коне, отделно жилище за персонала, както и открити и закрити площи за езда. Освен това гостите на имението имат възможността да отседнат в две отделни малки къщи, разположени до главната сграда. Още една внушителна екстра е пистата, на която може да кацне малък самолет. Разгледайте снимките на минималистичното ранчо на Том Форд в Ню Мексико в галерията.

Минималистичното ранчо на Том Форд

От дизайнер като Том Форд се очаква да има изискан вкус не само по...

Още за Том Форд

Кейт Мидълтън покори наградите БАФТА 2017

Кейт Мидълтън покори наградите БАФТА 2017

В неделя вечер се проведе церемонията по раздаването на...

Том Форд

Том Форд готви колекция швейцарско качество часовници

Том Форд не спира да изненадва с различните си творения.


Страница 1 от 1 • Статии 3

Резултати за "Том Форд". Рецепти, съвети и полезни статии.