Стела Максуел. Всичко за "Стела Максуел" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Новата фотосесия на Стела Максуел е в колаборация с модния бранд Chrome Hearts. Блондинката се превъплъщава в образа на фаталната жена, представяйки част от есенно-зимната колекция на американската маерка. Разгледайте всички снимки с модела Стела Максуел.

Фаталната Стела Максуел

Новата фотосесия на Стела Максуел е в колаборация с модния бранд...

Сара Сампайо и Стела Максуел заснеха коледна фотосесия за списание Vogue, Париж в компанията на Дядо Коледа или поне модел, влязъл в ролята на Добрия старец. Снимките са заснети от фотографа Джампаоло Сгура, а Сара и Стела са облечени в дрехи на известни модни марки като Dolce & Gabbana, Moschino, Chanel и други. Разгледайте фотосесията на Дядо Коледа, Сара Сампайо и Стела Максуел.

Дядо Коледа в компанията на Сара и Стела

Сара Сампайо и Стела Максуел заснеха коледна фотосесия за...

Стела Максуел е един от най-новите ангели на Victoria's Secret. Преди време тя нашумя не само с модните си изяви, но и със своите любовни отношения с.... Майли Сайръс. Далеч от личния живот на модела, в професионален план тя се справя отлично. Най-новата фотосесия на Стела Максуел е за Daily Summer. Снимките са вдъхновени от модата в миналия век, като по тази причина блондинката показва своята женственост в ретро вариант. Фотограф е Джампаоло Сгура, а моделът е облечена от глава до пети в Moschino. Вижте Стела Максуел и нейния ретро шик в галерията ни.

Ретро шик със Стела Максуел

Стела Максуел е един от най-новите ангели на Victoria's Secret. Преди...

Още за Стела Максуел

Звезди в H&M на Met Gala 2017

Звезди в H&M на Met Gala 2017

Ники Минаж, Ашли Греъм, Джордан Дън, Саша Лейн и Стела Максуел...


Страница 1 от 1 • Статии 2

Резултати за "Стела Максуел". Рецепти, съвети и полезни статии.