природа и дом. Всичко за "природа и дом" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Представяме ви няколко идеи за коледна декорация в зелен цвят, която е вдъхновена от природата. Независимо дали ще заложите на естествената украса под формата на борови клонки или ще поставите топки и гирлянди, зеленият цвят ще създаде празничен и естествен вид на вашия дом.

Коледна украса в зелено - вдъхновение от природата

Представяме ви няколко идеи за коледна декорация в зелен цвят,...

Вдъхновени от природата и приказките, тези детски стаи биха впечатлили, както децата, така и родителите:

14 детски стаи вдъхновени от природата

Вдъхновени от природата и приказките, тези детски стаи биха...

Скандинавия е известна със своята невероятна природа. Що се отнася до архитектурата - там много от къщите изглеждат така, сякаш са излезли от приказките или пък са невероятно добър декор за холивудски филм. Едно от нещата, което прави впечатление, са зелените покриви на домовете, обрасли в трева. Всяка година в Скандинавия дори се провежда състезание за най-добър зелен покрив. Това обаче не е някаква прищявка. Ползите от зелените покриви са много, като само част от тях са: абсорбиране на дъждовна вода, намаляване на разходите за зимно отопление, намаляване на летните разходи за климатизация, изолация и дълготрайност. Вижте в галерията 23 скандинавски къщи, сякаш излезели от приказките.

23 скандинавски къщи, излезли от приказките

Скандинавия е известна със своята невероятна природа. Що се...

Мечтаете ли си да живеете сред природата? Дори отговорът ви да е отрицателен, може би ще си промените мнението, след като видите проекта за стъклена къща в гората. Идеята за нея се ражда преди две години в главата на архитекта Аибек Алмасов и скоро ще се превърне в реалност. Проектът се нарича "Дърво в дома", а за него архитектът споделя: "Преди около две години създадох дизайна на къщата, която е безвредна и по-близко до природата. Самият аз уважавам природата, ние се храним с нея, но я унищожаваме. Ето защо търсех решение за бъдещето, с което да се избегне унищожаването на горите. Искам да живеем в хармония с нея. По тази причина създадох къща около дърво". Разгледайте още снимки на невероятната стъклена къща.

Зашеметяваща стъклена къща

Мечтаете ли си да живеете сред природата? Дори отговорът ви да е...

Когато парите не са проблем, а въображението и любовта към природа приоритет, се получават такива невероятни произведения на архитектурното изкуство. Разгледайте тези спиращи дъха бани, от които, струва ни се, няма да искате да излезете с дни:

Спиращи дъха бани с удивителна гледка

Когато парите не са проблем, а въображението и любовта към...

Каним ви на гости в малко, но изключително практично и функционално студентско бунгало, изгадено изцяло от природосъобразни материали.

Студентско еко бунгало

Каним ви на гости в малко, но изключително практично и...

Какво по-хубаво от това да живеете в хармония с природата, а този зелен дом ви дава възможност точно за това.

Зелен дом в Сингапур

Какво по-хубаво от това да живеете в хармония с природата, а този...


Страница 1 от 1 • Статии 1

Резултати за "природа и дом". Рецепти, съвети и полезни статии.