приказки. Всичко за "приказки" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Всяко малко момиче си мечтае да бъде героиня в приказка. Топмоделът Джиджи Хадид се превъплъщава именно в такава роля за най-новата си фотосесия за списание Harper’s Bazaar, САЩ. Интересен е фактът, че снимките с русата красавица са заснети от Карл Лагерфелд. За фотосесията Джиджи е облечена в някои от най-зашеметяващите дрехи на марки като  Dior, Fendi, Valentino, Armani Prive, Atelier Versace, Givenchy, Chanel и Schiaparelli. Надникнете в приказката на Джиджи Хадид в нашата галерия.

Приказката на Джиджи Хадид

Всяко малко момиче си мечтае да бъде героиня в приказка....

Ако сте от щастливците, които разполагат с градина към своя дом, вероятно обичате да прекарвате доста време там (най-вече през топлите месеци от годината). Декорацията на градината е също толкова важна, колкото дизайна на жилището ви. Красиви цветя, подкосена трева, кът за отдих - всички те са елементи на традиционната градина. Ако на вас обаче тези неща не са ви достатъчни, може да опитате да превърнете градината си в приказно място. Как? Вижте в галерията.

Как да превърнете градината в приказно място

Ако сте от щастливците, които разполагат с градина към своя дом,...

По-голяма част от родителите обичат да снимат децата си. Да запаметяват важните и мили моменти от ежедневието и порастването на своите наследници. Една майка обаче стига много по-далече. Тя превръща децата си в невероятни приказни герои. Вижте ги в нашата галерия.

Майка направи децата си приказни герои

По-голяма част от родителите обичат да снимат децата си. Да...

Спомнете си за някоя любима своя книга. А сега за мястото, в което действието се развива. Обикновено това са градове или селца, които сякаш са извън нашата реалност, те са магични и носят в себе си някакво специално очарование. В случай, че понякога сте копнеели да се пренесете на такова приказно място, то имаме добра новина за вас - по света е пълно с градчета и райони, които сякаш са излезли от приказките. Вижте 57 такива места в галерията.

57 приказни места, които са истински

Спомнете си за някоя любима своя книга. А сега за мястото, в което...

Ако изключим неудобството, свързано с придвижването през зимата, този сезон определено си има своя чар. И то голям! Със сигурност скиорите са хората, които всяка година очакват зимните месеци с нетърпение, за да могат да практикуват любимия си спорт. А зимата в планината е просто прекрасна, дори бихме казали приказна. Защо - отговорът в нашата галерия.

Зимна приказка в Алпите

Ако изключим неудобството, свързано с придвижването през зимата,...

Всяко малко дете обича приказните истории и си мечтае да попадне в един прекрасен и магичен свят. Именно това е и причината, която подтикнала един баща да промени изцяло детската стая на дъщеря си, превръщайки я в приказно място. Той прекарал 350 часа в продължение на година и половина, докато създаде перфектната стая за своето дете. Вижте я в галерията. Наистина е прекрасна!

Детска стая от приказките

Всяко малко дете обича приказните истории и си мечтае да попадне...

Ако още ревностно пазите детето в себе си, ще се влюбите в тези винтидж бижута. Ето как са пресъздадени любимите ни приказки в нежни дървени огърлици. Огърлици, вдъхновени от приказките

Огърлици, вдъхновени от приказките

Ако още ревностно пазите детето в себе си, ще се влюбите в тези...

В Москва Коледа се празнува не на 25-ти декември, както в България, а на 7-ми януари. Ето защо в руската столица все още витае празнична атмосфера. Фотографката Кристина Макеева улавя именно този невероятен коледен дух, който придава на Москва приказен облик. Разгледайте красивите снимки от столицата на Русия в нашата галерия. Нека още един път стоплим сърцата си с коледни снимки.

Коледа в Москва

В Москва Коледа се празнува не на 25-ти декември, както в България,...

Вижте 18 идеи за вашия маникюр, които са посветени на любимите детски приказки. 18 маникюра, вдъхновени от приказките

18 маникюра, вдъхновени от приказките

Вижте 18 идеи за вашия маникюр, които са посветени на любимите...

Ако приказните герои съществуваха, то те със сигурност щяха да живеят в някоя от тези къщи. Собствениците на тези домове са решили да създадат свой приказен свят като построят къщи за мечтатели

Къщи като от приказките

Ако приказните герои съществуваха, то те със сигурност щяха да...

Още за приказки

Приказкотерапия - как приказки могат да лекуват

Приказкотерапия - как приказките могат да лекуват

Колкото повече порастват нашите деца, толкова у тях се появяват...

Класическите детски приказки са на хиляди години

Класическите детски приказки са на хиляди години

Когато братя Грим събират най-различни приказки през XIX в.,...

Братя Грим за възрастни

Братя Грим за възрастни

В САЩ за пръв път бяха публикувани приказките на Братя Грим в...

Легенда за тиквата на Хелоуин

Легенда за тиквата на Хелоуин

Според легендата тиквата на Хелоуин е свързана с историята на...

Горска пътека на приказките – маршрут за деца

Горска пътека на приказките – маршрут за деца

Дълбоко в прохладните борови гори на Врачанския Балкан се вие...


Страница 1 от 1 • Статии 6

Резултати за "приказки". Рецепти, съвети и полезни статии.