интериор 2016. Всичко за "интериор 2016" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Модерният интериор много често се отличава с открити зони, които съчетават хола, кухнята и трапезарията в комфортно и просторно пространство. Концепцията за бокс е изключително привлекателна за много хора, тъй като осигурява отлична възможност за забавление на гостите по време на приготвянето на вечерята, например. Това разположение на кухнята, трапезарията и дневната дава възможност на родителите да държат под око на децата си и да взимат активно участие в разговорите, вместо да бъдат скрити в кухнята. Този тип съчетаване на кухня, трапезария и дневна в едно е много подходящо за малки жилища, защото липсата на стени оптимизира наличното пространство. Достатъчно е само вниманително планиране, за да бъде всичко съвършено. В галерията ни може да намерите 20 идеи за кухня, трапезария и дневна в едно.

20 идеи за кухня, трапезария и дневна в едно

Модерният интериор много често се отличава с открити зони, които...

Кухненският остров е страхотен начин да разчупите интериора в своята кухня. Той е идеален за пространствата, обединяващи кухня с дневна в едно. Единственият недостатък е, че се нуждаете от по-голямо пространство, ако искате да имате остров в кухнята си. В галерията може да разгледате 16 идеи за кухненски остров.

16 идеи за остров в кухнята

Кухненският остров е страхотен начин да разчупите интериора в...

Сивото е неутрален цвят, който лесно се съчетава с класическите черно, бяло и бежово. Макар че чудесна комбинация може да получите и между сиво и някой по-ярък цвят като червено, розово или пък синьо. Вижте в галерията 34 идеи за дневна в сив цвят.

34 идеи за дневна в сиво

Сивото е неутрален цвят, който лесно се съчетава с класическите...

Сивият цвят е много подходящ за мебели, тъй като не се мърси лесно и същевременно изглежда стилно. В галерията може да разгледате 38 интериорни идеи със сив диван за дневната.

38 интериорни идеи със сив диван

Сивият цвят е много подходящ за мебели, тъй като не се мърси лесно...

Класическата комбинация между черно и бяло е страхотна не само по отношение на дрехите, но и за интериора на дома. Ако обаче вие искате да я промените, но все пак запазвайки усещането за стил, то може да заложите на съчетанието между сиво и бяло. В галерията може да разгледате 16 идеи за кухня в сиво и бяло.

16 идеи за кухня в сиво и бяло

Класическата комбинация между черно и бяло е страхотна не само...

Съвременните врати играят важна роля в интериора на дома, особено ако човек желае да подчертае архитектурата на къщата или пък дизайна на жилището си. Вижте в галерията 20 идеи за врати в модерен дизайн, с помощта на които бихте могли да направите дома си още по-страхотен.

20 идеи за врати с модерен дизайн

Съвременните врати играят важна роля в интериора на дома,...

Мечтаете си за малък СПА център у дома? Достатъчно е само да инвестирате във вана, в която да релаксирате всеки път, когато се чувствате уморени и стресирани. Няколко ароматни свещи, топлотата на водата и успокоителна музика - това е всичко, от което се нуждаете. Разгледайте в галерията 43 идеи за модерна вана за вашата баня.

43 идеи за модерна вана

Мечтаете си за малък СПА център у дома? Достатъчно е само да...

Холната маса е универсална мебел в дневната. Върху нея обикновено има книги, списания, ваза с цветя, както и куп неща, които временно се появяват там (докато не ги приберете на друго място). Не е изключено масата в дневната да се използва и като кът, върху който са сложени детски играчки. Що се отнася до нейния дизайн - той трябва да бъде съобразен с интериора на дневната, а защо не и да се отличава, превръщайки се в силен акцент. Кръглите холни маси са стилни и обикновено пасват на много стилове в обзавеждането. Разгледайте 17 идеи за кръгла холна маса в галерията.

17 идеи за кръгла холна маса

Холната маса е универсална мебел в дневната. Върху нея...

Огледалото е задължителен елемент, който присъства във всеки дом. Все пак коя жена би могла да живее без огледало! Обикновено то е позиционирано в спланята и коридора. Огледалата със съвременен дизайн обаче могат да се превърнат в страхотен акцент във всяко помещение от жилището. Вижте в галерията 19 идеи за стилни огледала за дома.

19 идеи за стилни огледала за дома

Огледалото е задължителен елемент, който присъства във всеки...

Азия се гордее не само със своята древна история и култура, но и с уникалния си интериорен стил. Ниски легла, статуи на Буда, красив бамбук са само част от акцентите, с които може да направите дома си невероятен. Разгледайте галерията с 19 идеи за азиатски интериор.

Азия в дома: 19 идеи за азиатски интериор

Азия се гордее не само със своята древна история и култура, но и с...

19 креативни шкафове за книги

19 креативни шкафове за книги

Ако обичате да четете, знаете, че това е едно от най-приятните...

В последно време жълтият цвят е изключително актуален. Слънчевите нюанси, напомнящи красотата на слънчогледите, обаче не доминират в модата единствено по отношение на дрехите и аксесоарите. Жълтото е актуално и в интериора. Бъдете смели и експериментирайте с него - дори в банята си. Всъщност това е страхотна идея! Защо? Разберете, като разгледате галерията.

18 идеи за жълта баня

В последно време жълтият цвят е изключително актуален....

Пердетата и завесите винаги създават уют и комфорт във всяка стая. Декоративният ефект на завесите е много важен, тъй като именно той може да бъде всъщност акцентът, от който се нуждаете. В галерията ви представяме 26 идеи за дневна със завеси. Струва си да почерпите вдъхновение!

26 идеи за дневна със завеси

Пердетата и завесите винаги създават уют и комфорт във всяка...

Черният цвят е стил и безпогрешен избор. Не само при облеклото, косата, грима, маникюра и колата - черното е чудесен цвят за обзавеждането на вашето жилище, дори да не ви се вярва. И то за обзавеждане на кухнята! В галерията може да разгледате 19 идеи за стилна кухня в черно. Този основен тон позволява добавянето на цветни акценти и различни цветове, така че вдъхновете се!

Стил в дома: 19 идеи за черна кухня

Черният цвят е стил и безпогрешен избор. Не само при облеклото,...

Телевизорът е неизменна част от дневните на повечето жилища по света. Той може да бъде позициониран на различни места, но обикновено стои върху шкаф или пък е закачен на стената. В нашата галерия може да откриете няколко оригинални идеи за модерен интериор и да разберете какво е мястото на телевизора в него.

14 идеи къде да позиционирате телевизора

Телевизорът е неизменна част от дневните на повечето жилища по...

Хората, които харесват интериорния стил "минимализъм", вероятно ще бъдат очаровани от японския дизайн, защото двата определено си приличат. Всъщност може да се каже, че стилът от Япония е най-добрият минимализъм, заради липсата на много мебели и простотата на дизайна. Ето защо с нарастващата популярност на минимализма, много архитекти и интериорни дизайнери включват традиционния японски стил в съвременното обзавеждане на дома. В нашата галерия може да разгледате 20 страхотни идеи за спалня в японски стил.

20 идеи за спалня в японски стил

Хората, които харесват интериорния стил "минимализъм", вероятно...

Синьото е цветът на водата и небето и често се асоциира със свободата. Заради силния си седативен ефект синият цвят се избира за преобладаващ в дизайна на банята. Все пак тази част от дома трябва да бъде като малък оазис, в който да се пречиствате и успокоявате. Разгледайте нашата галерия - там ще откриете 22 стилни идеи за баня в син цвят.

22 стилни идеи за баня в синьо

Синьото е цветът на водата и небето и често се асоциира със...

Медните аксесоари са топ тенденция в интериора през 2016-та. Вижте няколко идеи за дома. Медни аксесоари за дома - 23 деко идеи за интериора

Медни аксесоари за дома - 23 деко идеи за интериора

Медните аксесоари са топ тенденция в интериора през 2016-та. Вижте...

Всички искаме да добавим оригинален акцент към интериора на нашия дом. По тази причина понякога използваме картини, интересни мебели, ярки цветове. Полилеите "капиз" също са чудесен начин да разнообразим интериора в жилището си. Наименованието "Капиз" идва от името на провинция във Филипините, където има голяма концентрация на стриди с полупрозрачни черупки. Подобни черупки се използват при направата на лампиони, полилеи, декоративни елементи и аксесоари. В нашата галерия може да разгледате ефектни полилеи "капиз"

Ефектни полилеи "капиз"

Всички искаме да добавим оригинален акцент към интериора на...

Спалнята е един от незаменимите елементи във всяко жилище. Тя трябва да бъде удобна, достатъчно голяма и разбира се, с красив дизайн. Това са основните "изисквания", благодарение на които всяка вечер ще заспивате удовлетворени, а на сутринта ще се събуждате наспали се. По тази причина решихме да ви предложим 27 идеи за модерна спалня. Вижте ги в нашата галерия.

27 идеи за модерна спалня

Спалнята е един от незаменимите елементи във всяко жилище. Тя...

Още за интериор 2016

4 ключови есенно-зимни тенденции в интериорния дизайн

4 ключови есенно-зимни тенденции в интериорния дизайн

Разберете как да направите дома си по-уютен и модерен с помощта...

Каква трябва да е банята през 2016?

Каква трябва да е банята през 2016?

След като се спряхме на някои основни тенденции в интериора, е...

Каква да е кухнята през 2016-та?

Каква трябва да е кухнята през 2016-та?

Каква трябва да е кухнята през 2016-та? Вижте някои от тенденциите,...


Страница 1 от 1 • Статии 4

Резултати за "интериор 2016". Рецепти, съвети и полезни статии.