маникюр. Всичко за "маникюр" от Rozali.com

Снимки, фотосесии

Синият цвят е цветът на небето и морето. Цветът на вдъхновението, искреността, доверието и спокойствието. Вижте идеи за нокти в синьо.

Маникюр в синьо

Синият цвят е цветът на небето и морето. Цветът на вдъхновението,...

Традиционно зимата жените залагат на по-тъмните цветове - не само в гардероба, но и върху ръцете си. Тъй като пролетта официално е тук, време е да изпъстрите своите нокти. В галерията може да намерите 46 очарователни идеи за пролетен маникюр. Харесахте ли си вече някой маникюр?

46 идеи за пролетен маникюр

Традиционно зимата жените залагат на по-тъмните цветове - не само...

Пеперудите са може би най-популярният мотив при маникюра. Нежни, интересни и толкова разнообразни, пеперудите могат да красят ноктите ви както в по-семпъл, така и в по-пищен маникюр. Ако пък не можете да рисувате пеперуди, или пък не ходите на маникюрист, винаги можете да изберете също толкова ефектните стикери с пеперуди. Пеперуден маникюр - 42 идеи

Пеперуден маникюр - 42 идеи

Пеперудите са може би най-популярният мотив при маникюра. Нежни,...

Пролет е... вижте 60 идеи как да украсите ноктите си с цветни, весели, пролетни цветя!

Пролетен цветен маникюр – 60 идеи

Пролет е... вижте 60 идеи как да украсите ноктите си с цветни,...

Бъдете в тон за празника с ефектен великденски маникюр. Ето и нашите предложения!

Великденски маникюр

Бъдете в тон за празника с ефектен великденски маникюр. Ето и...

Специалният случай заслужава специално внимание не само по отношение на облеклото, прическата и грима, но и по отношение на маникюра. Вижте 22 идеи за маникюр за специални случаи.

22 идеи за маникюр за специални случаи

Специалният случай заслужава специално внимание не само по...

Ако искате да имате тематичен маникюр за предстоящия Великден, то разгледайте в галерията 21 идеи за великденски маникюр.

21 идеи за великденски маникюр

Ако искате да имате тематичен маникюр за предстоящия Великден,...

Разгледайте в галерията 36 идеи за маникюр с хром ефект. С него определено няма да останете незабелязани!

36 идеи за маникюр с хром ефект

Разгледайте в галерията 36 идеи за маникюр с хром ефект. С него...

Ако харесвате френския маникюр и същевременно нямате нищо против да експериментирате с различни цветове и форми, вижте 21 разнообразни идеи за френски маникюр в галерията.

21 разнообразни идеи за френски маникюр

Ако харесвате френския маникюр и същевременно нямате нищо...

Настъпването на пролетта - какъв по-добър мотив да заложите на маникюр с флорални мотиви? Цветята са една от първите асоциации с пролетта, така че смело ги нарисувайте върху ноктите си. Вижте 21 идеи за маникюр с флорални мотиви.

21 идеи за маникюр с флорални мотиви

Настъпването на пролетта - какъв по-добър мотив да заложите на...

Белият маникюр не винаги е булченски. Има много интересни идеи за ежедневен маникюр в бяло, които ще исвежат непринудено визията ви. Вижте 48 идеи за маникюр в бяло

48 идеи за маникюр в бяло

Белият маникюр не винаги е булченски. Има много интересни идеи за...

Телесни тонове, бебешко розово и безцветен лак владеят тенденциите при маникюра за пролет/лято 2017. Много актуални през настоящия сезон са ноктите в ярко червено, бургундско червено и пищно декорираният маникюр с камъчета и други 3D елементи. 101 маникюра за пролет/лято 2017

101 маникюра за пролет/лято 2017

Телесни тонове, бебешко розово и безцветен лак владеят...

Ако искате да се откроите в тъмното, заложете на неонов маникюр. 13 идеи с неонов маникюр може да видите в галерията.

13 идеи с неонов маникюр

Ако искате да се откроите в тъмното, заложете на неонов маникюр. 13...

Семплото и изисканото често е най-красиво. И ако сте сред почитателите на семпия стил, то със сигурност ще одобрите тези 45 идеи за класически маникюр. В галерията има идеи за къси, средни и дълги нокти, както и варианти за различни начини за оформяне на нокътната плочка

45 идеи за класически маникюр

Семплото и изисканото често е най-красиво. И ако сте сред...

Чудите се какъв маникюр да си направите следващия път? Разгледайте галерията, където ще намерите 34 разнообразни идеи за маникюр.

34 идеи за маникюр

Чудите се какъв маникюр да си направите следващия път?...

Кой каза, че черният маникюр трябва да бъде задължително скучен? Вижте 33 идеи, които доказват противното. 33 идеи за маникюр с черна основа и щипка цвят

33 маникюра с черна основа

Кой каза, че черният маникюр трябва да бъде задължително скучен?...

Тази година любимите ни звезди заложиха на естествената визия за Червения килим на Оскари 2017. Видяхме много дами с къси прически, както и с полуприбрани коси. Разбира се не липсваха пунсатите коси и коковете. Маникюрът бе предимно в естествени тонове и с къса или средна дължина. Очите бяха или само нежно гримирани със спирала или подчертани с опушен грим. При устните доминираха две тенденции - червеното червило и устните в телесни тонове. Вижте прически, грим и маникюр от Оскари 2017

Прически, грим и маникюр от Оскари 2017

Тази година любимите ни звезди заложиха на естествената визия за...

Искате да носите късмета винаги със себе си? Защо не го направите с необикновен маникюр с четирилистна детелина? Вижте в галерията 16 идеи за маникюр с четирилистна детелина, в който обикновено преобладава (разбираемо) зеленият цвят.

16 идеи за маникюр с четирилистна детелина

Искате да носите късмета винаги със себе си? Защо не го направите...

Вижте 45 разнообразни идеи за Свети Валентин. Някои от вариантите са в класическите червено и бяло, други - в по-необичайни цветове. Има по-бляскави варианти, по-семпли и някои много разноцветни. 45 идеи за маникюр за Свети Валентин

45 идеи за маникюр за Свети Валентин

Вижте 45 разнообразни идеи за Свети Валентин. Някои от вариантите...

Червеното е цветът на любовта, на страстта, на желанието и е една от вечните класики в маникюра. Вижте 80 идеи за маникюр в червено.

Страстен маникюр в червено - 80 ИДЕИ

Червеното е цветът на любовта, на страстта, на желанието и е една...

Сърцето е един от символите на любовта и на Свети Валентин. И тъй като празника на влюбените наближава, вижте в галерията 66 любовни маникюра със сърце.

66 любовни маникюра със сърце

Сърцето е един от символите на любовта и на Свети Валентин. И тъй...

Вижте няколко идеи за маникюр в синьо и бяло, които не са моряшки, както обичайно сме свикнали да ги виждаме. В галерията има някои по-сложни и няколко по-семпли идеи за вашите нокти. Маникюр в синьо и бяло

Маникюр в синьо и бяло

Вижте няколко идеи за маникюр в синьо и бяло, които не са моряшки,...

Специално за вас събрахме най-добрите идеи за маникюр с четирилистна детелина, които със сигурност ще ви донесат късмет.

Маникюр за късмет

Специално за вас събрахме най-добрите идеи за маникюр с...

Ако ви е омръзнало от тъмните цветове, традиционни за студените месеци, заложете на другата крайност, а именно маникюр в светли пастелни цветове. Вижте в галерията 18 идеи за маникюр в пастелни цветове.

18 идеи за маникюр в пастелни цветове

Ако ви е омръзнало от тъмните цветове, традиционни за студените...

Червеният маникюр е класика както червеното червило или пък малката черна рокля. Ето защо, когато се колебаете в какъв цвят да оцветите ноктите си, помнете, че червеното винаги е добра идеи. Вижте в галерията 22 идеи за маникюр в огнено червено.

22 идеи за маникюр в огнено червено

Червеният маникюр е класика както червеното червило или пък...

Ако и вие, като мен, сте запленени от тъмните цветове, то обещавам ви, ще се влюбите в тази галерия. Тук можете да откриете семпли, но и креативни и разчупени идеи за едноцветен и многоцветен маникюр в тъмни наситени нюанси. Вижте 60 идеи за маникюр в наситени цветове

60 идеи за маникюр в наситени цветове

Ако и вие, като мен, сте запленени от тъмните цветове, то обещавам...

Вдъхновени от Pantone и цвета на 2017 - Зеленина, beauty блогърките направиха своите маникюр интерпретации по темата. Да, не всички варианти са правилният нюанс на зеленото, но пък са създаде с много любов към цветовете и маникюра. Маникюр в цвят Зеленина - цветът на 2017

Маникюр в цвят Зеленина - цветът на 2017

Вдъхновени от Pantone и цвета на 2017 - Зеленина, beauty блогърките...

Харесвате ли черния маникюр? А искате ли да го направите по-специален? Добавете малко блясък и обикновения черен маникюр ще се превърне в необикновен! Вижте 26 идеи в галерията.

26 идеи за черен маникюр с блясък

Харесвате ли черния маникюр? А искате ли да го направите...

Матовият маникюр е по-различен и като такъв е подходяща идея, с която да разнообразите визията на ноктите си. Матовият ефект може да бъде постигнат с всеки цвят, а матовата основа е подходяща и за различни допълващи маникюра елементи. Вижте в галерията 25 идеи за матов маникюр.

25 идеи за матов маникюр

Матовият маникюр е по-различен и като такъв е подходяща идея, с...

Представяме ви 40 стилни и оригинални идеи за мраморен маникюр:

40 идеи за мраморен маникюр

Представяме ви 40 стилни и оригинални идеи за мраморен маникюр:

Цветята са едни от красивите чудеса в света. Те са забележителни не само сред природата, но и у дома в саксия, както и поднесени в букет като мил жест от любим човек. Да не забравяме, че цветята могат да красят и нашия маникюр. Вижте 16 идеи за маникюр с цветя.

16 идеи за маникюр с цветя

Цветята са едни от красивите чудеса в света. Те са забележителни...

Искате ли да опитате нещо различно върху ноктите си? Заложете на племенните мотиви в различни цветове, с които със сигурност ще се откроявате. Вижте 29 идеи за маникюр с племенни мотиви в галерията.

29 идеи за маникюр с племенни мотиви

Искате ли да опитате нещо различно върху ноктите си? Заложете на...

Вижте 42 красиви и цветни идеи за вашите нокти за Нова година. 42 идеи за новогодишен маникюр

42 идеи за новогодишен маникюр

Вижте 42 красиви и цветни идеи за вашите нокти за Нова година. 42...

Все още не е твърде късно за Коледа да се сдобиете с тематичен коледен маникюр. Разгледайте в галерията 20 свежи идеи за коледен маникюр.

20 свежи идеи за коледен маникюр

Все още не е твърде късно за Коледа да се сдобиете с тематичен...

Поканете коледното настроение върху ноктите с нашите 65 стилни и забавни идеи за коледен маникюр. 65 идеи за коледен маникюр

65 идеи за коледен маникюр

Поканете коледното настроение върху ноктите с нашите 65 стилни и...

Момичета, вижте  75 идеи за  маникюр стъпка по стъпка и  как да си го направите у дома.

Маникюр стъпка по стъпка - 75 идеи

Момичета, вижте 75 идеи за маникюр стъпка по стъпка и как да си го...

Празниците винаги се свързват с блясък и светлини. Неслучайно в празничните маникюри преобладава блясъка. Вижте в галерията 31 идеи за празничен маникюр.

31 идеи за празничен маникюр

Празниците винаги се свързват с блясък и светлини. Неслучайно в...

Направете си маникюр на сезонна тематика, за да се впишете в зимната атмосфера. Вижте 25 идеи за нокти на снежинки.

25 идеи за нокти на снежинки

Направете си маникюр на сезонна тематика, за да се впишете в...

Късите нокти не са пречка за хубавия маникюр, защото добре поддържаните нокти не се изразяват в голяма дължина. Вижте в галерията 24 идеи за маникюр за къси нокти.

Маникюр за къси нокти: 24 идеи

Късите нокти не са пречка за хубавия маникюр, защото добре...

Харесвате минимализма? Защо не го пренесете и върху своите нокти? Вижте в галерията 25 страхотни идеи за минималистичен маникюр.

25 идеи за минималистичен маникюр

Харесвате минимализма? Защо не го пренесете и върху своите нокти?...

Обожавам маникюрите в телесен цвят, защото са елегантни и много красиви, без да се набиват на очи. Чудесен избор, ако сте почитател на семплите цветове или пък работното ви място е по-консервативно. 40 маникюра в телесен цвят

40 маникюра в телесен цвят

Обожавам маникюрите в телесен цвят, защото са елегантни и много...

Маникюрът с камъчета е за любителите на пищните и открояващи се нокти. Вижте 50 идеи за маникюр с камъчета

50 идеи за маникюр с камъчета

Маникюрът с камъчета е за любителите на пищните и открояващи се...

Вижте 20 идеи за маникюр за зимните дни в галерията.

20 идеи за зимен маникюр

Вижте 20 идеи за маникюр за зимните дни в галерията.

До Коледа и Нова година остава още време, но пък ако искате да имате перфектна празнична визия, трябва да помислите за нея от по-рано. Важен детайл в женската визия несъмнено е маникюрът. Ето защо ви предлагаме 29 идеи за коледен и новогодишен маникюр, от които да се вдъхновите.

29 идеи за коледен и новогодишен маникюр

До Коледа и Нова година остава още време, но пък ако искате да...

Животът ни има нужда от щипка блясък и свежест. Защо да не ги внесем с ефектен маникюр. 65 идеи за бляскав маникюр

65 идеи за бляскав маникюр

Животът ни има нужда от щипка блясък и свежест. Защо да не ги...

Вижте 48 цветни и много нежни идеи за маникюр Половин луна.

48 идеи за маникюр Половин луна

Вижте 48 цветни и много нежни идеи за маникюр Половин луна.

Какво мислите  за празничен коледен маникюр? Вдъхновете се от 34 празнични идеи за маникюр.

34 коледни маникюра - празник върху ноктите

Какво мислите за празничен коледен маникюр? Вдъхновете се от 34...

След като станаха популярни като аксесоар и бижу, сега сукулентите си проправят път в творческия свят на маникюра. Използвани за декориране на ноктите, тези специфични растения се превръщат в символ на хората, които обичат природата, но и ексцентричните тенденции:

Маникюр, вдъхновен от сукулентите

След като станаха популярни като аксесоар и бижу, сега...

Разгледайте в галерията 23 маникюра, подходящи за есента.

23 идеи за маникюр през есента

Разгледайте в галерията 23 маникюра, подходящи за есента.

Вижте 55 идеи за бадемовидни нокти и бадемовиден маникюр. Някои от вариантите са тип стилето (по-заострени на върха). Разгледайте 55 идеи за любителите на по-дълъг маникюр.

55 идеи за бадемовиден маникюр

Вижте 55 идеи за бадемовидни нокти и бадемовиден маникюр. Някои от...

Още за маникюр

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

Ако нямате време и средства за посещение на маникюрист, то лесно...

11 тенденции при маникюра за  пролет/лято 2017

11 тенденции при маникюра за пролет/лято 2017

Тенденциите при маникюра днес, не са просто лакиране на нокти с...

Цветен пролетен калейдоскоп

Цветен пролетен калейдоскоп

Пролетта дойде! Тя е смес от енергия, радост, щастие и цветове! В...

Маникюр - тенденции пролет/лято 2017

Маникюр - тенденции пролет/лято 2017

От семпъл маникюр в телесни тонове и бебешко розово до...

4 лесни идеи за празничен маникюр у дома (стъпка по стъпка)

4 лесни идеи за празничен маникюр у дома (стъпка по стъпка)

Поканете празничното настроение върху ноктите с нашите 4 идеи,...

Добавете ефект към празничния си маникюр

Добавете ефект към празничния си маникюр

Изключително актуални в най-празничния месец от годината са...

Маникюр според зодията

Маникюр според зодията

Открийте цветовете и дизайна на маникюра, който отразява вашата...

Как да се грижим за мазните нокътни плочки

Как да се грижим за мазните нокътни плочки?

Както косата, така и ноктите могат да бъдат мазни. Това е проблем,...

6 гел лак грешки, които увреждат ноктите

6 гел лак грешки, които увреждат ноктите

Гел лакът безспорно е най-популярният тип лак, който се използва...

Маникюр есен/зима 2016

Маникюр есен/зима 2016

От предизвикателни тъмни цветове през бляскави брокатени...

Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017

Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр

Представяме ви новите четири цвята Лак за нокти SNB Professional,...

10 трика за перфектен маникюр

10 трика за перфектен маникюр

Понякога времето просто не стига, за да отидете при добър...

Маникюр пролет/лято 2016

Маникюр пролет/лято 2016

Какви са тенденциите при формата на ноктите и цветовете за...

Възстановяване на ноктите след гел лак

Възстановяване на ноктите след гел лак

Дори и да сте избрали най-качествения гел лак и най-добрата...

Прически, грим и маникюр от Златен глобус 2016

Прически, грим и маникюр от Златен глобус 2016

Видяхме кои са най-добре и най-зле облечените звезди на Златен...

8 съвета за коледен маникюр

8 съвета за коледен маникюр

Коледният маникюр не е необходимост за празниците, но определено...

Плетен маникюр - хит за зимата

Плетен маникюр - хит за зимата

В модата постоянно изникват нови и интересни тенденции. Такава е...

Най-накрая лак за нокти  като спрей

Най-накрая лак за нокти като спрей

Лакът може да се нанася с едно леко натискане, така както правиме...

Стъклен маникюр

Нов хит в Корея - стъклен маникюр

Все по популярен става "стъкленият маникюр"в Корея.

Модерният маникюр за есен/зима 2015-16

Модерният маникюр за есен/зима 2015-16

Ако една жена иска да се поглези, един от вариантите й е да отиде...

Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016

Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016

Представяме Ви колекция ПАРАЛЕЛ на SNB есен-зима 2015/2016. Открийте...

Съвети за по-дълги нокти

Съвети за по-дълги нокти

Почти всяка среща започва с ръкостискане - така го изисква...

Цветен маникюр за лятото

Цветен маникюр за лятото

За да се настроите на лятна вълна, не е достатъчно само да...

Направи си сам френски маникюр

Направи си сам френски маникюр

Според статистиката френският маникюр е най-поръчваната услуга...

Маникюр пролет/лято 2015

Маникюр пролет/лято 2015

Тенденциите при маникюра се менят както тенденциите при дрехите...

Правилно ли се лакирате?

Правилно ли се лакирате?

Не всяка жена може да отдели време или средства за професионален...

Естествена красота - тенденция Оскари 2015

Естествена красота - тенденция Оскари 2015

Какви са тенденциите при прическите, съдейки по стила на...

Тенденции от звездите - прически, грим и маникюр

Тенденции от звездите - прически, грим и маникюр

Тази седмица в един ден се състояха цели две събития, които...

3 идеи за „влюбен“ маникюр

3 идеи за „влюбен“ маникюр

През февруари съвсем с основание можем да наречем маникюра...

Грим, прически и маникюр от Златен глобус 2015

Грим, прически и маникюр от Златен глобус 2015

След като видяхме кои са най-добре облечените звезди на червения...

Направи си сам: 4 идеи за коледен маникюр

Направи си сам: 4 идеи за коледен маникюр

Няма нужда да прекарвате време в козметичния салон и да харчите...

Как да си направим гел маникюр вкъщи?

Как да си направим гел маникюр вкъщи?

Напоследък гел маникюрът е много популярен, защото е...

Японски маникюр - да се справим с чупливите нокти

Японски маникюр - да се справим с чупливите нокти

Ако сте сред почитателите на естествената грижа за красотата, то...

Красиви ръце на всяка възраст

Красиви ръце на всяка възраст

Ако очите ни са огледало на душата, то ръцете са отражение на...

Нокти, за които да ви завиждат

Нокти, за които да ви завиждат

Красивите и добре поддържани нокти правят ръцете ви...

Как да си направим Маникюр Мики Маус?

Как да си направим Маникюр Мики Маус?

Как да си направим бързо и лесно Маникюр Мики Маус?

5 тенденции в маникюра за есен/зима 2014-15

5 тенденции в маникюра за есен/зима 2014-15

Време е да подмените палитрата лакове, защото есента е тук. Вижте...

Конкурс: Покажи си маникюра 2014

Конкурс: Покажи си маникюра 2014 - печеливши

Спечелилите от конкурса "Покажи си маникюра 2014" на SNB.

Колекция лакове за нокти SNB „Шесто чувство“ есен-зима 2014/2015

Колекция лакове за нокти SNB „Шесто чувство“ есен-зима 2014/2015

SNB представиха своята нова колекция „Шесто чувство“ есен-зима...

7 идеи как да си направим плодов маникюр

7 идеи как да си направим плодов маникюр

Плодовият маникюр е закачлив акцент, който пасва отлично на духа...

5 идеи за летен маникюр

5 идеи за летен маникюр

Бъдете в тон с яркото слънце, лятното настроение и модата в...

Маникюрът може да предизвика рак на кожата

Маникюрът може да предизвика рак на кожата

Ултравиолетовите лъчи, които излъчва сешоарът за нокти, носят...

Прически, грим и маникюр от звездите

Прически, грим и маникюр от звездите

Освен с изискани и впечатляващи рокли на ежегодния бал на музея...

5 съвета за дълготраен маникюр

5 съвета за дълготраен маникюр

Запазете перфектния си маникюр за по-дълго време с нашите...

Светещи нокти - японски принос за маникюра

Светещи нокти - японски принос за маникюра

Ноктите на японките и досега не можеха да останат незабелязани...

Какво издава маникюрът за характера?

Какво издава маникюрът за характера?

Оказва се, че подобно на други елементи от визията ни като...

Кийра Найтли експериментира с маникюра си

Кийра Найтли експериментира с маникюра си

Британската актриса Кийра Найтли споделя, че тайният й ритуал за...

Предимства и недостатъци на гел лака

Предимства и недостатъци на гел лака

Гел лакът е дълготраен и ефектен. Напоследък набира все повече...

5 идеи за романтичен маникюр

5 идеи за романтичен маникюр

Независимо дали празнувате Свети Валентин или не, това е още един...

Звезден маникюр 2014

Звезден маникюр 2014

Нямаше как покрай сезона на наградите и официалните церемонии да...

3D лак е новата модна тенденция

3D лак е новата модна тенденция

3D тенденцията сред лаковете за нокти извежда на преден план...

5 идеи за зимен маникюр

5 идеи за зимен маникюр

Бъдете в тон с красотата на зимните месеци, като си направите...

Празничен маникюр в домашни условия

Празничен маникюр в домашни условия

Празниците са времето, когато може да обърнете внимание на себе...

Британци създадоха най-скъпите нокти в света

Британци създадоха най-скъпите нокти в света

Британската марка BOHEM, специализирана в дизайна и изработката на...

Коледните нокти ще са хит тази година

Коледните нокти ще са хит тази година

Коледните нокти ще са хит тази година!

Гримът издава характера

Гримът издава характера

Повечето жени обръщат внимание на грима, особено в началото на...

Тенденции в маникюра за есен 2013

Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14

Приберете розовите лакове и за кратко оставете светлите....

10 топ тенденции в маникюра

10 топ тенденции в маникюра

Пъстри, цветни, ярки, свежи, дръзки, различни, нестандартни –...

Домашни рецепти за здрави нокти

Домашни рецепти за здрави нокти

Ноктите често са жертва на стремежа на жените към перфектен...

Обърнете внимание на ръцете си!

Обърнете внимание на ръцете си!

Според фън шуй - изкуството да живеем в хармония и естетика със...

Открийте своя най-блестящ маникюр с трайност 2 седмици!

Открийте своя най-блестящ маникюр с трайност 2 седмици!

Studio UV Gel Color System е първата професионална система за гел-маникюр от...

Маникюр – заздравяване на ноктите

Маникюр – заздравяване на ноктите

Изящен маникюр означава преди всичко здрави нокти. В...

Ноктите – вашата визитна картичка

Ноктите – вашата визитна картичка

Красивите и добре поддържани нокти са нашата визитна картичка....

Гъбички под изкуствения маникюр

Гъбички под изкуствения маникюр

Популярността на изкуствените нокти в последните години много...


Страница 1 от 1 • Статии 65

Резултати за "маникюр". Рецепти, съвети и полезни статии.